Kildedal Nord

Afsluttet konkurrence

Kildedal Nord

Afsluttet konkurrence
2022

Konkurrencen om udvikling af Kildedal Nord blev udskrevet d. 04. november 2021 og er nu afsluttet. Konkurrencen har været afholdt som en åben idékonkurrence for både fagfolk og for borgere. Se DOMMERBETÆNKNING.

 

Anne-Mette Bølling har været konkurrencerådgiver gennem hele forløbet.

”Tak for god rådgivning og stort engagement! Egedal Kommune har været rigtig glade for samarbejdet og har fået mange gode input til den videre proces.” Citat Lotte Roed, chefkonsulent, planlægning og byudvikling Egedal Kommune.

 

Der kom 25 borgerforslag og 15 fagforslag og kommunen har nu et meget fint grundlag for den videre proces.

”Blandt de præmierede forslag i fagsporet er der nogle rigtige gode bud på robuste helhedsplaner med en god forståelse for områdets mange kvaliteter, og en stærk hovedide, der vil kunne rumme, at der eventuelt indtænkes nogle af de øvrige forslag og gode idéer, som vi har modtaget i både fagsporet og borgersporet. Vi vil lade os inspirere af de mange gode idéer, og forventer snarere at kombinere idéer frem for at realisere et enkelt projektet 1:1. De præmierede forslag er et stærkt og fleksibelt grundlag for den videre proces og et godt udgangspunkt for den kommende dialog med borgere og interessenter i området”. Citat Vicky Holst Rasmussen, borgmester Egedal Kommune.

 

Delt 1. præmie:

  • GENERATIONERNES LANDSBYER

KAAK/ Atelier for Byers Rum

Knud Aarup Kappel

Lauge Floris Larsen

I samarbejde med

DSA ARK Studio

Jørgen Taxholm

 

  • NATURNÆRT LIV

Fælles ophavsret

Jens Nyboe Andersen, landskabsarkitekt

Karl Johan Baggins, landskabsarkitekt

Benedicte Rahbek, arkitekt

 

UDVALGTE TEAMS

TEAM A

TEAM B

TEAM C

TEAM D

TEAM E

TEAM F