Arkitekter uden grænser

Afsluttet konkurrence

Arkitekter uden grænser

Afsluttet konkurrence
2018

ARKITEKTKONKURRENCERDK ved Anne-Mette Bølling varetog den samlede konkurrencerådgivning for denne konkurrence.

Konkurrencen er udskrevet: Den 21. juni 2018 af Arkitekter Uden Grænser

Afleveringsfrist: Den 21. august 2018 kl.12.00

Frivillighed: Hele konkurrencen arrangeres af frivillige, og der er ikke midler til honorarer eller præmier.
Førstepræmien er, at vinderen får sin stand opført og vist på Building Green messen, Vinderen får selv mulighed for at fortælle om sit design og sine tanker og vil blive omtalt alle relevante steder.

Hvem kan deltage i konkurrencen: Alle kan indsende et forslag til den nye stand, men vi henvender os primært til studerende indenfor arkitekt-, design- og møbelfaget. Mindre tegnestuer, enkeltmandsvirksomheder eller andre er også velkomne til at indsende forslag.
Det er tilladt at slå sig sammen. Alle skal være under 35 år.

Konkurrencebetingelser: Se yderligere om betingelserne i konkurrenceprogrammet, som du finder nederst på denne side.

Konkurrencen omhandler: En udstillingsstand til Arkitekter Uden Grænser til Building Green i Forum i november 2018; Danmarks største messe for bæredygtigt byggeri.
Du er med til at designe og konstruere en stand, som har til formål at vække gæsternes nysgerrighed og interesse. Din stand er blikfang for Arkitekter Uden Grænsers arbejde, og dit design bliver eksponeret for mange tusinde gæster med virke og interesse inden for design og bæredygtigt byggeri.

Arkitekter Uden Grænser har store ambitioner og et stort hjerte for dem, vi hjælper med vores frivillige arbejde. En stand til Building Green, der vækker interesse og nysgerrighed, kan invitere til dialog om vores arbejde, hvilket kan betyde et større kendskab til organisationen, flere medlemmer og føre til nye projekter, som kan komme verdens fattigste til gavn.

Arkitekter Uden Grænser er en mindre frivilligt drevet organisation med vokseværk og mange nye, spændende projekter under opsejling. Det er vores ambition at blive de førende eksperter i Danmark inden for bæredygtigt byggeri til verdens fattigste.

Arkitekter Uden Grænser er en humanitær organisation, der arbejder for at skabe udvikling med arkitektur og planlægning som redskaber. Vores formål er at støtte udsatte og fattige befolkningsgrupper i de fattigste lande. Vi skaber arkitektfaglige udviklingsprojekter, fremmer oplysning om bekæmpelse af fattigdom og arbejder med at forbedre jordrettigheder i slumkvarterer. Vi arbejder for at give alle mennesker adgang til anstændige boforhold og levevilkår.

På vores hjemmeside kan du holde dig orienteret om kommende arrangementer og læse mere om vores igangværende og afsluttede projekter:  www.arkitekterudengraenser.dk

UDVALGTE TEAMS

TEAM A

TEAM B

TEAM C

TEAM D

TEAM E

TEAM F